Skip to content

Hyttebygging

Etter mye fram og tilbake har jeg nå bestemt å opprette en egen interiørblogg hvor status fra byggeprosketene våre blir presentert. Det vil derfor ikke komme nye poster på denne siden, men oppdateringer vil bli publisert her: Velkommen til Galekroken. Håper du tar en tur inn!

Sommeren 2010:
Deilig kos i hytteveggen! Koser oss med godis fra prikkete bøtter! Er de ikke søte?

Verdens fineste nummerskilt! Me like 🙂

Nyttårshelgen 2009:
For første gang har det blitt nyttårsfeiring på hytta! Det var riktignok ikke vi som var der, men den eldre og yngre garde. Vi var nemlig i førtiårslag! Her er et stemningsbilde fra nyttårshelgen! Vi kommer garantert til å feire nyttår her ute en annen gang!

8.august: Da var juli over og plutselig nærmer ferien seg slutten. Vi har hatt noen deilige dager på hytta nå i slutten av juli, og har fått flyttet litt inn. Nå gjenstår det å sette inn ny inngangsdør, litt belisting, samt en øøøørliten snekkerjobb. Vi må også rydde søppel og gjøre klart til pumpe som skal gi oss vann og kloakk. Men det går helt klart rett vei!

Over ser du:

 • Velkommenskiltet
 • En del av kjøkkenet
 • Hovedsoverom nede
 • Stue med ustsikt
 • Stue, spisestue og litt hems
 • Stue med sofakork
 • Kunstflyndrer fra Flyndreflat på Vesterøy, Hvaler
 • Glassfisk fra Black Design
 • Spiseplass på kjøkkenet
 • Soverom på hems
 • Hems, loftsstue med sovesofa
 • Spiseplass

13.juli: Nå begynner det å bli gøy igjen! Vi har startet med å legge parkett, og jeg skrur sammen møbler. Det går framover, og forhåpentligvis kan vi flytte inn om en ukes tid. Det hadde vært deilig, for etter et raskt blikk på kalenderen ser det ut som om ferien snegler seg mot slutten. Skal ikke nekte for at det hadde vært deilig med en uke med bare avslapping før skolen starter igjen…

8.juli: I dag har vi hatt ferdigstillelsesmøte med Gunnar Beck! Byggestrømmen er frakoplet, og vi har endelig strøm igjen! Kjøleskapet og komfyren har blitt flyttet tilbake, og vi kan begynne å lage mat igjen. Det skal bli helt utrolig deilig! Er skrekkelig lei pølser på termos og syltetøy og banos!

Vi har hatt den siste store handleturen til IKEA også. Nå er hele kjøkkenet på plass, senger og madrasser, og faktisk alt av møbler! Helt utrolig! IKEA hadde ALT vi skulle ha inne! Det skal jo sies at jeg har søkt og tilpasset vår tur slik at alt SKULLE være på plass også, men når man skal handle for 12-15 000 er det jo rart om man får alt! Men det gjorde vi! JIPPI!! Nå skal bare alt bæres ut… Hihi.. Noen sterke menn som vil være med å bære? Igjen? hihi…

 

2.juni: Hei hvor det går!! Nå er snekkerne snart ferdige utvendig, og jammen har de kommet langt inne også. I morgen kommer elektrikkeren, og på onsdag skal vi på shopping til IKEA. Veldig trist gitt!! Ikke akkurat..

Vi blir strålende fornøyde, og synes både hyttefarge, taksten og ikke minst arbeidet som utføres er helmaks!

Jeg har tatt mål til gardiner og nå er det bare snakk om dager før vi virkelig kan flytte inn! Dette er GØY!!

16.mai: Nå har snekkerne kommet veldig langt! Hytta har nå fått panel på nesten to vegger, og vi ser resultater for hver dag. Nå er det lett å se hvordan hytta vil se ut når den blir ferdig, og vi gleder oss noe helt vanvittig til late dager på fjellet.

Snekkerne gjør en utrolig bra jobb, og vi er veldig fornøyde med at vi valgte Gunnar Beck til jobben. Vi har ikke hatt en ting å sette fingeren på, og alt arbeid har foregått uten problemer. De er raske, og gjør jobben på en veldig tilfredsstillende måte. Arbeidet er pent utført, og de jobber virkelig raskt. Tusen takk for flott jobb gutter!! 🙂

Morten har begynt å male i fargen «Kontur» og det ser veldig bra ut. Det ser ut som om fargen er skikkelig fjellfarge, og at hytta vil gli pent inn i omgivelsene. Nå gleder vi oss veldig til tiden framover!

1.mai: Nå har snekkerne jobbet i en åtte arbeidsdager og hytta tar i aller høyeste grad form. Vi begynner å få inntrykk av hvordan det vil se ut når vi er ferdige, og vi gleder oss masse til en sommer i ny hytte.

 
21.april: I dag har snekkerne hatt sin første arbeidsdag på hytta. Heldiggrisene har hatt en strålende dag med vakkert vær. Vi ble alle gledelig overrasket da vi oppdaget at hytta har fått gulv i løpet av dagen! Halvparten av gulvet er tilnærmet ferdig, og vi er veldig fornøyde med arbeidskarenes innsats! Dette lover bra! 🙂

18.april: I dag har vi virkelig fått startet! Nå er all riving gjennomført, og hytta er kun et skall bestående av tak og noen vegger. En vegg henger også egentlig i løse lufta! Utrolig at hyttevraket står! I dag har vi altså startet oppbyggingen! Den startet med en fantastisk dag i solen og med 24 helikopterløft! Helikopteret brukte bemerkelsesverdige 70 minutter på å frakte vanvittige mengder med materialer, og nå er hele fjellet dekket av det som forhåpentligvis er den nye hytta innen sommeren 2008.

Nå går vi en spennende tid i møte, og snekkerne begynner på mandag! Gjett om vi gleder oss!

Bilder fra dagens store event:

 

18.mars: Etter å ha hatt en annonse på finn.no i ca. et halvt døgn er nå kjøkkeninnredningen solgt! Dette innebærer at vi i dag må ut og skru ned litt fra veggen. Har også pratet med snekkeren i dag, og det kan virke som om denne påsken blir den store rydde- og rivepåsken!

 183166_img_2634.jpg

17.mars 2008: Endelig! Etter litt over tre ukers behandlingstid hos Fredrikstad kommune kom i dag godkjenningen! Vi kan gå igang å bygge hytte! Kommunens eneste kommentar var at de ønsket naturnøytrale farger som grå, brun eller grønn hytte. Og jeg kan gjerne ha en grå hytte jeg! 🙂

Dette innebærer en stoooor jobb i påska! Nå skal all innvendig panel tas ned og gulvet skal fjernes. For ikke å snakke om alt som skal pakkes ned! Vi må også selge unna alt av møbler. Noen som trenger et kjøkken?

183166_img_2484.jpg

Reklamer
3 kommentarer leave one →
 1. Lise permalink
  august 14, 2008 9:08 pm

  Heisann, for et nydelig sted =)

  Så skummel ut den hemsen, kan ikke dere ramle ned der hehe

  Klem Lise, b2000

 2. oktober 3, 2009 9:44 am

  Jeg blir bare så nysgjerrig: Hvor er dette?

 3. Stine Farstad permalink
  desember 16, 2010 7:42 pm

  Hei, der
  Fant bloggen din da jeg skulle finne adressa – julekort, veit du. Den hytta ligner ikke mye på den gamle – hjelpes så lekkert. Til sommeren må vi ta en tur.
  Sånn – nå skal jeg leite videre etter adressen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: