Skip to content

En hverdag i brunst!

april 3, 2011

Jeg er i ferd med å gå fra forstanden! Rett og slett helt fullstendig gal! Jeg er omgitt av ekstreme mengder med hormoner. Muligens en så stor konsentrasjon av hormoner at det er skadelig over tid! Og midt i all denne galskapen befinner JEG meg..

Det sier seg jo selv at en bivirkning av å jobbe som lærer i ungdomsskolen er hormonstimulering store deler av hverdagen. I løpet av tiden hos oss går ungene fra å være små søte guttevalper til å bli store menn! Det er en vanvittig utvikling, og det er ganske utrolig å stå på sidelinja å betrakte den utrolige veksten. Vel, det er altså tydelig at jeg blir utsatt for hormonelle forandringer og unge mennesker i brunst på jobb.. men det stopper ikke der! Å neeeeida!!

På hjemmebane er heldigvis Prinsessen langt fra pubertertslus og hormonell landmine. Og på en måte er prinsen heller ikke midt i galskapen enda. Vi nærmer oss da, med stormskritt! Prinsen har nemlig begynt å utforske den digitale verden, og i nysgjerrighetens navn har han søkt etter ”pupper” på internett. Han begynner dessuten å mene at sin mor, mamma morgenheks, rett og slett er totalt idiot. Jeg er ikke oh store perfekte forbilde lenger gitt! Jeg har blitt byttet ut! Hmm.. kan du tenke deg en større idiot en den teite uglen som faktisk påstår at det er helt unødvendig å multiplisere 60 med 60 med kalkulator? Det er jo uhørt at dette kan være hjernetrim? Og det er totalt latterlig at mor mener at man ikke dør av å gjøre ferdig leksene en, eller gud forby TO dager før de skal leveres!

Han har dessuten kommet i den fasen at han ligger lenger til lading enn tidligere. Han kommer ramlende ut av senga seinere enn alle andre i familien, og er SÆRDELES trøtt. Hallo!! La meg sove til jeg får gnagsår på rumpeballene! Dessuten er det helt UT med klær som skulle finne på å skille seg ut noe som helst. Det skal ikke være NOE som er LITT barnslig! Prinsen er ikke enig da.. for han har jo takket ja til et par sokker med en hai på..

Men galskapen stopper ikke der! Prinsens hormonelle startgrop er på størrelsen med et ørlite punktum å regne. Neida, her er den den vakre, søte og tilsynelatende totalt harmløse lille pusen som driver oss fra sans og samling! Pelsdotten har nemlig blitt kjønnsmoden… arg.. for et styr!! Det er katteglam fra morgen til kveld og som om ikke det er nok har den lille terroristen MARKERT sin kjære. Denne gangen var det ikke meg, men Prinsessen som er elsket og i sentrum for pusekattens enorme kjærlighet. Prinsessen var helt fortvilet da hun oppdaget at kjæledyret tisset på seg! Mens hun satt på fanget! Min vakre prinsesse trodde det var hennes feil, og at hun hadde holdt henne fast slik at pusedotten ikke kunne gå på do! Men nei da.. Mamma morgenheks vet bedre! Resultatet ble at mamma morgenheks stappet en p-pille inn i kattekreket i påvente av å få kastrert rovdyret.

Og hvis noen lurte på om galskapen nå har kommet til sin ende.. Neida.. for hva skjer når solen stiger opp i horisonten og varmen sprer seg innover landet… vel… Papegøyen onanerer ved soloppgang…

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. juni 10, 2011 6:01 pm

    Æ må ny berre flir! Kanskje den hormonelle strålinga fra ungdomsskoleelever er farlig? Kanskje vi må kontakte statens strålevern. Kanskje vi kunne forhandle om risikotillegg.

  2. juni 10, 2011 6:07 pm

    Uten tvil Hege!! Uten tvil! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: