Skip to content

Når katten er borte….

juni 5, 2010

Denne helga er vaktmesteren og prinsen på speidertur på Søndre Sandøy. Prinsessen synes livet som eneste barnet i heimen er en smule kjedelig, og vi fikk et akutt behov for å finne på noe jentete i dag! Og hva er mer naturlig når gutta er borte enn å rett og slett ta en tur på Biltema??

Vel.. det skal vel sies at det i utgangspunktet ikke var Biltema i seg selv som lokket oss ut av huset! Men Biltema har også endel smarte ting for små prinsesser! Vi kjøpte en sprayboks med sort maling som vi skal bruke til å pusse opp sykkelen til prinsessen med. Vi fant også en ny og fin ringeklokke for sykkel, og en praktisk boks hvor vi kan samle alt av CD-er som ligger på barnerommene og slenger!

Vi tok også en tur til Gamlebyen. Her kan jeg gå i timer og bare eksistere! Utrolig deilig! I helgene er det et yrende liv her, og det er bruktmarked i sentrum. Utrolig morsomt å gå sånn og titte!

Prinsessen var i det «matchende»-hjørnet i dag og var ikledd rødt med hvite prikker fra topp til tå. Mor måtte gå et par skritt bak for å ikke ødelegge det totale inntrykket! hihi.. Divanykkene kommer tidlig må vite!! Vi endte opp på Mormors café for å spise lunsj, og her spiste vi en deilig tapasblanding. Det smakte utrolig godt i sola! (neida! Jeg spiste ikke egget!! Det ble noe feil med leveringen og jeg fikk et egg!! Men prinsessen snuste litt på det..)

Mormors har en utrolig søt bakhage med koselige detaljer. Jeg tror jeg kunne sittet her i timer og bare slappet av! Tenk å sitte her med en bok! Deeeilig!!

Så det var egentlig denne dagen! Jeg har beiset utemøblene slik at sommeren bare kan komme og bli! Dette blir bra! 🙂

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: