Skip to content

Ferie…

desember 29, 2008

 Myspace Graphics and Glitter Art
Så var julen over for denne gang! I alle fall nesten! Helt utrolig hvor for gjort det egentlig er! Jeg har i år funnet ut at det som egentlig er mest hyggelig er desemberdagene. Det er også det mest slitsomme! Både prinsen og prinsessen har hatt ekstreme forventninger til julen, og for hver kalenderluke som åpnes nærmer forventningene seg nye høyder. 23.desember tok det nesten helt av her i heimen, og ungene var helt elektriske. Mamma Morgenheks innså at julen muligens ikke BARE blir hyggelig. Det skal sies at det ble bra da. Prinsen og prinsessen jekket seg ned noen hakk, og gavene ble pakket opp uten beinbrudd og forstuinger av ytre organer.

I år ble Mamma Morgenheks tre Rosendahl Grand Cru middagstallerkner, åtte Rosendahl Grand Cru kaffekrus, en kilo sukkertøy, tre firkantede lys, et rivjern til sitronskall og ingefær, et snurrebrett med skåler, en juleduk, og en konfekteske rikere. Både prinsen og prinsessen fikk mengder å leke med og heller lite å bekle kroppen med. Ungene var lykkelige, men Mamma Morgenheks har vært lykkeligere tidligere da barna fikk noen myke gaver også. I år har nemlig huset sett ut som en filial av Toys’r’us! Men alt i alt har julenissen nok en gang gjort en god jobb!

Ellers har vi i dag tatt farvel med en god venn.. vaskemaskinen vår døde nemlig i går! Utrolig nok snakket vi om maskinen på lørdag hos et vennepar, og vi skrøt uhemmet av at Whirlpoolvidunderet ALDRI gikk i stykker. Og hva skjer dagen etter? Jo motoren klarer ikke lenger å dra rundt! Ikke at det er noe stort problem, og ikke at det var spesielt uventet heller. Vaskemaskinen var nemlig 10,5 år gammel og har vasket i gjennomsnitt 2 maskiner per dag. Og det må jo sies å være en ganske god bragd. Dette dødsfallet førte til at vaktmesteren rett og slett måtte tømme vaskerommet og DET er ingen liten jobb! Fordelen i dag er jo at jeg nå har en splitter ny vaskemaskin, OG jeg har et halvryddig vaskerom! Og det er lenge siden jeg kan kalle vaskerommet halvryddig! Så dette går jo den rette veien! Med ryddig vaskerom bør jo flyingen gå som smurt i 2009! 😀

Nei, på tide å fortsette! Jeg går inn for en ny og bedre flyladystart!

Reklamer
One Comment leave one →
  1. desember 30, 2008 5:21 pm

    Virker som dere har hatt en fin jul, og gantert fornøyde barn med harde pakker å pakke ut.. Slik var det for minstemann hos oss også. Det ene gledeshylet etter det andre…
    Kluter er superlett å strikke. Bomullsgarn og pinner som passer til, og evt et mønster om du vil ha det. Eller du kan strikke 1rett og 1 vrang f.eks. Bare prøv. Er det noe du lurer på så bare spør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: