Skip to content

Klekkedag…

juli 24, 2008

I dag er husets ugle 9 år! Gunnar har klekkedag! For ni år siden var han en stygg liten skrukk som hakket seg ut av egget, og siden den gang har han vokst seg stor både fysisk og psykisk. Kanskje aller størst psykisk! 😀 Stakkaren har ikke fått verken gave eller kake på den store dagen da.. Kake er en smule fetende, og for en fjærball som allerede er en smule tung i stjerten er nok ikke denne kosten tingen. Han har fått en porsjon frø da, og frø er NESTEN like fete som kaken!

Når det gjelder gave burde han vel få det stakkars. Men jeg har nettopp investert i rulleskøyter, stableleke og fire andre morsomheter. Som strengt tatt ikke har vært i nærheten av den grønne keisers nebb. For skal Gunnar leke med noe annet enn strømledninger? Eller olabukser? Eller collegegenserne til mor? Neida! Alt som er laget hardt nok til å tåle et papegøyenebb er nemlig ganske kjedelig! Det går jo ikke i stykker! Og ting som ikke oppløses i tusen millioner deler er rett og slett gørrkjedelige! Så den bortskjemte fjærballen kan jo kanskje få en dorull og kose seg med?

Nå skal mor og prinsen kose seg med pizza i anledning klekkedagen, men hovedpersonen (hovedfuglen?) får klare seg uten! 🙂

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: