Skip to content

Hverdagsstatus

september 27, 2007

Nå har jeg ikke gitt lyd fra meg på noen dager. Er for tiden i praksis, og livet er faktisk ganske hektisk. Deilig å vite at fagene ikke går videre på høgskolen! Føler at jeg ligger mil bak i både KRL, GLSM og matematikk.. Jepp.. det var alle fag jeg har det gitt!

Praksisperioden har vært ganske så bra, og jeg var så heldig å få prate med ei flott dame som jobber som spespedkoordinator. Følte at ting falt litt på plass, og at mine tanker egentlig ikke var så halvgale. Det var deilig! Det skal bli ganske spennende å gå fra 1.klasse og GLSM-praksis til praksis på 10.trinn! Det er liksom ytterpunktene i grunnskolen, og jeg er veldig usikker på hvor jeg egentlig vil jobbe. Føler vel egentlig at jeg er på jakt om dagen. På jakt etter skolen som har det arbeidsmiljøet og de arbeidsmetodene som passer meg best.

Ellers går livet sin vante gang. For sju år siden var jeg kjempestor og hadde gått over termin. Egentlig fryktelig lenge siden? Tenk at min lille baby har blitt  7 år, og rett og slett har blitt en STOR gutt! Og siden han aldri har vært så stor før må jo dagen feires. Så nå er mor i gang med å planlegge bursdagsfeiring på flere plan. Det blir klassefest, vennebursdag og familiebursdag. Vennefesten er nok den han gleder seg mest til. Her skal vi ha bassengbursdag og kose oss med pizza etterpå. Det blir nok veldig bra tenker jeg! 🙂

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: